Články ABC výživy

ÚVOD · INFORMACE · SLUŽBY · VÝROBKY · 
Informace > Články >

POTŘEBUJEME OPRAVDU DOPLŇOVAT VITAMÍNY?


Michael Muselík

Když už se mezi lékaři začínají ujednocovat názory na nenahraditelnou funkci vitamínů v našem organismu, stále ještě existují protichůdné názory na doplňování či nedoplňování vitamínů formou pilulek.

Co tedy mluví PRO doplňování vitamínů?
Vitamíny jsou nezastupitelnou součástí našeho života: pomáhají bojovat proti chorobám a alergiím, proti nechutenství, depresím i předčasnému stárnutí, jsou důležité pro krásu a duševní pohodu, posilují imunitní systém, odstraňují únavu a stres.

Společnost CaliVita si vzala tento úkol za svůj a rozhodla se udělat něco pro zdraví nás všech. Obrátila se na nejlepší a nejznámější výrobce potravinových doplňků, 4 LIFE, PERFECT NUTRITION, STRENGHT SYSTEM a mnohé další, kteří získávají vitamíny, minerály, aminokyseliny a výtažky z bylin výhradně z kontrolovaných lokalit. Všechny tyto produkty nám zlepší kondici a umožní nám prožít náš život radotněji.
Uvědomíme-li si že životní prostředí v němž žijeme má za následek výskyt mnoha "civilizačních" onemocnění, a také jednu z nejkratších středních délek života, pak jsou tyto skutečnosti nanejvýš alarmující.


VHODNÉ DOPLŇKY VÝŽIVY


Autor využívá moudrost orientální medicíny, kterou se snaží skloubit s nejnovějšími vědeckými poznatky o výživě podle krevních skupin. To vše aplikuje do současných podmínek. Může být výživa i naším lékem? Jděte na ABC výživy http://abcvyzivy.cz a zjistěte to!

Tento článek je možno VOLNĚ publikovat, tisknout, kopírovat či jinak distribuovat. Podmínkou je vložení odkazu -> ABC výživy http://abcvyzivy.cz váš průvodce a rádce pro zdraví

Michael Muselík, ©2001-2024

 


Tento web ABC výživy Vám přináší praktické rady, tipy a informace, jak zdravá výživa prospívá našemu zdraví. Sami se přesvěčte, co Vám prospěje.